LOGISTIEK | GOEDE SFEER | FRIESE NUCHTERHEID

Magazijn Medewerker bij Haak Solutions

Gorredijk, Friesland

Wat ga je doen?

  • Controleer binnenkomende goederen aan de hand van ons computersysteem
  • Plaats interne onderdelen en ontvangen goederen op de juiste locatie
  • Orderpicken
  • Maak onderdelen en complete machines klaar voor verzending

Wat krijg je ervoor terug?

  • Veel afwisseling in je werk
  • Werken bij een echt familiebedrijf
  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • Een hele fijne groep collega’s
De functie

Jouw uitdaging als Magazijn Medewerker

Als Magazijn Medewerker speel jij een belangrijke rol in het logistieke proces. Jij zorgt ervoor dat de goederenontvangst soepel verloopt en elk onderdeel op de juiste plek terechtkomt. Daarnaast maak je orders klaar voor verzending aan de hand van ons computersysteem. Het leuke aan deze uitdaging is dat je in een hecht team terecht komt met de juiste drive. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een dolletje op zijn tijd. 

Samen met het team werk je voor mooie klanten, denk bijvoorbeeld aan ProRail, Philips en Moba. Wij – en jij dus straks wellicht ook – leveren volledige machines aan onze klanten, dus niet slechts een bepaald onderdeel. Zo zie je dus ook met eigen ogen het eindresultaat van jouw werk.

Meer weten?
Werken bij Haak

Maak kennis met Haak

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

GOEDE WERKSFEER

VRIJHEID & FLEXIBILITEIT

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Haak?

We praten graag met je verder over jouw ambities, de functie van junior monteur en Haak als werkgever.

Neem contact met ons opStuur een Whatsapp bericht

Meer weten over Haak?

De organisatie

Wij zijn Haak

Voor onze klanten regelen wij het proces van A tot Z: van het samen opstellen van een plan tot de productie van een geheel functioneel prototype. Hierin ligt ons specialisme met name in Turn Key projecten, Robotsystemen, Producthandelingsystemen voor spuitgieten, CE-oplossingen en Jutte en polypropylene bagprinting equipment. Met onze kennis van het vak nemen wij de klant alle zorg uit handen.

In 1978 begon Haak Solutions met vier medewerkers in een klein pand. Inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid. Op dit moment zijn er 46 werknemers in dienst, maar we willen uitbreiden naar een team van 60 collega’s. Al die jaren ervaring zorgt ervoor dat we onszelf dan ook met recht specialist in de toeleverbranche en machinebouw mogen noemen. We combineren engineering – en dus het meedenken met de klant – met een modern en uitgebreid machinepark. Om dit te realiseren wordt er hard gewerkt. Op de werkvloer werken we als één team samen aan de beste resultaten. Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor leuke dingen, en gaat de groep ook privé veel met elkaar om. Bij ons krijg je veel vrijheid binnen het werk, en we vinden de vitaliteit en gezondheid van onze werknemers erg belangrijk.

Vertel me meer!
Maak laagdrempelig kennis met Haak

Interesse? We vertellen je graag meer.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Onze locatie

Waar kom je te werken?