Doorgroeimogelijkheden | Goede sfeer | Flexibiliteit

CNC Kanter bij Haak Solutions

Werken als CNC Kanter bij Haak

  • Je krijgt energie van het werken in een team;
  • Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de CNC gestuurde kantbanken;
  • Je werkt voor mooie klanten, zoals ProRail, Philips & Moba.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Veel vrijheid en flexibiliteit;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Een hele fijne groep collega’s;
  • Volop eer van je werk: je ziet namelijk de complete machine de deur uitgaan.
De functie

Jouw uitdaging als CNC Kanter

Met de tekening of werkopdracht in je hand zorg jij er zelfstandig voor dat de CNC-kantbank nauwkeurig geprogrammeerd, ingesteld en bediend wordt. Van het invoeren van platen met verschillende diktes en het bepalen van de juiste zetvolgordes tot de kwaliteitscontroles van het werk en het onderhouden van de machines. Veel afwisseling en verantwoordelijkheid dus.

Als plaatwerker bewerk je zo verschillende materialen – zoals RVS, staal of aluminiumplaten – tot halffabricaten en onderdelen voor de machines. Bij Haak maken we de héle machine voor onze mooie klanten, zoals ProRail, Philips en Moba. Hierdoor zie jij altijd met eigen ogen het resultaat van jouw werk.

Meer weten over deze uitdagende rol?

Werken bij Haak

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

GOEDE WERKSFEER

VRIJHEID & FLEXIBILITEIT

Zie jij jezelf meer als een CNC draaier of CNC frezer?

Bekijk eens onze andere vacatures, of laat gemakkelijk je gegevens achter via onderstaand formulier, en we nemen vrijblijvend contact met je op.

CNC DraaierCNC Frezer

Meer weten over Haak?

Wij zijn Haak

In 1978 begon Haak Solutions met vier medewerkers in een klein pand. Inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid: op dit moment zijn er 46 werknemers in dienst, maar we willen uitbreiden naar een team van 60 collega’s! Met al die jaren ervaring mogen we onszelf dan ook met recht specialist in de toeleverbranche en machinebouw noemen. We combineren engineering – en dus het meedenken met de klant – met een modern en uitgebreid machinepark. Om dit te realiseren wordt er hard gewerkt: op de werkvloer werken we als één team samen aan de beste resultaten. Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor leuke dingen, en gaat de groep ook privé veel met elkaar om. Bij ons krijg je veel vrijheid binnen het werk, en we vinden de vitaliteit en gezondheid van onze werknemers erg belangrijk.

Voor onze klanten regelen wij het proces van A tot Z: van het samen opstellen van een plan tot de productie van een geheel functioneel prototype. Hierin ligt ons specialisme met name in Turn Key projecten, Robotsystemen, Producthandelingsystemen voor spuitgieten, CE-oplossingen en Jutte en polypropylene bagprinting equipment. Met onze kennis van het vak nemen wij de klant alle zorg uit handen!

Maak laagdrempelig kennis met Haak

Zin in een (virtuele) kop koffie? Vul dan jouw gegevens in.

Leuk dat je meer wil weten over deze uitdaging bij Haak. Vul het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking.