Doorgroeimogelijkheden | Goede sfeer | Flexibiliteit

Werken bij Haak Solutions

Monteur

CNC draaier

Werken als CNC Draaier bij Haak

  • Je krijgt energie van het coachen en begeleiden van collega’s;
  • Je laat de CNC draaibanken zelfstandig zo efficiënt mogelijk draaien;
  • Je werkt voor mooie klanten zoals ProRail, Philips & Moba.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Veel vrijheid en flexibiliteit;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Een hele fijne groep collega’s.
De functie

Jouw uitdaging als CNC Draaier

Met de tekening of werkopdracht in je hand zorg jij er zelfstandig voor dat de CNC draaibank nauwkeurig geprogrammeerd, ingesteld en bediend wordt. Hierbij druk je dus niet alleen op een paar knoppen, maar laat je zelfstandig diverse onderdelen draaien en optimaliseer je het productieproces. Jij bepaalt ook de juiste aanpak in de bewerking van diverse producten en materialen.

Samen met het team werk je voor mooie klanten, denk bijvoorbeeld aan ProRail, Philips en Moba. Wij – en jij dus straks wellicht ook – leveren volledige machines aan onze klanten, dus niet slechts een bepaald onderdeel. Zo zie je dus ook met eigen ogen het eindresultaat van jouw werk.

Werken bij Haak

Meer weten over Haak?

Wij zijn Haak

In 1978 begon Haak Solutions met vier medewerkers in een klein pand. Inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid: op dit moment zijn er 46 werknemers in dienst, maar we willen uitbreiden naar een team van 60 collega’s! Met al die jaren ervaring mogen we onszelf dan ook met recht specialist in de toeleverbranche en machinebouw noemen. We combineren engineering – en dus het meedenken met de klant – met een modern en uitgebreid machinepark. Om dit te realiseren wordt er hard gewerkt: op de werkvloer werken we als één team samen aan de beste resultaten. Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor leuke dingen, en gaat de groep ook privé veel met elkaar om. Bij ons krijg je veel vrijheid binnen het werk, en we vinden de vitaliteit en gezondheid van onze werknemers erg belangrijk.

Voor onze klanten regelen wij het proces van A tot Z: van het samen opstellen van een plan tot de productie van een geheel functioneel prototype. Hierin ligt ons specialisme met name in Turn Key projecten, Robotsystemen, Producthandelingsystemen voor spuitgieten, CE-oplossingen en Jutte en polypropylene bagprinting equipment. Met onze kennis van het vak nemen wij de klant alle zorg uit handen!

Maak laagdrempelig kennis met Haak

Zin in een (virtuele) kop koffie? Vul dan jouw gegevens in.

Leuk dat je meer wil weten over deze uitdaging bij Haak. Vul het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Hierin zijn we natuurlijk hartstikke benieuwd naar jou en jouw ambities, daarnaast vertellen we je meer over Haak. Op basis daarvan kunnen we samen de eventuele vervolgstappen bepalen.